Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

4.2 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

Frolla al grano saraceno
  • 200 g di grano saraceno
  • 100 g di fecola di patate
  • 100 g di zucchero di canna
  • 140 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie) consentito da prontuario
Terminare la preparazione
  • 150 g di confettura di pesche
  • 400 g di pesche sbucciate e tagliate a fettine

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 13.7 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 1533.5 kJ / 366.5 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Węglowodany 54.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...