Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di verdure miste (peperoni, sedano, cavolfiore, carote, zucchine)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3u.
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Sale agli aromi
10 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Pomodorini sottovuoto
1 Std.
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 Std. 30 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min