Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- mantequilla (para engrasar)
Base de galleta
- 80 g de galletas en trozos
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Mousse
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de yogur griego escurrido
- 260 g de leche condensada
Agar agar con frutas tropicales
- 150 g de agua
- 40 g de azúcar
- 3 g de agaragar (1 cucharadita)
- 1 kiwi
- ½ mango
- 150 g de zumo de naranja colado
- 6 - 12 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1963 kJ / 469 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.9 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 125.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de queso con coulis de arándanos
1 godz. 30 min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20 min
Mousse de yogur
6h 15min
Cheesecake de naranja sin horno
2h
Tarta marmolada de fresa y mascarpone
4 godz. 40 min
Crema de limón con fresas
25 min
Cheesecake de mango
5h 20min
Hojaldre de mascarpone y manzana
45 min
Crema helada de limón
10min
Tarta esponjosa de limón
3h
Torrijas con crema pastelera tostada
40 min
Flan de queso cremoso
5u. 50min