Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sidra natural asturiana
- 500 g de harina de fuerza
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 15 g de aceite de oliva
- 2 chorizos asturianos (en rodajas de 2-3 mm)
- 100 g de dados de beicon ahumado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 12140 kJ / 2904 kcal
- Białko
- 121.8 g
- Węglowodany
- 369.6 g
- Tłuszcz
- 103.6 g
- Błonnik
- 19.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Polvorones de chocolate
10h 15min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Turrón de bizcocho de chocolate y dulce de leche
25 Std. 15 Min
Roscón relleno con frutas confitadas
4h
Bocaditos de turrón
1h 40min
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Hornazo de Salamanca
50min
Pan picnic de tres sabores
1ч. 30 мин.
Hot dog de chistorra
40min