Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de boletus deshidratados
- 200 g de agua
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 20 g de miel
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 673 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 318 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
3 Std.
Sorbete de sangría de moras
12 Std. 15 Min
Helado de chocolate picante con sirope de whisky
14 Std. 20 Min
Geoda cake
4h
Sorbete de cebada especiado
6 Std. 25 Min
Gin de mora y enebro
25min
Batido de caramelo salado
20min
Un chute de energía
15 Min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces
14 Std. 15 Min
Natillas de bebida de arroz
20min
Sorbete de mango con coulís de frambuesa
1 godz. 10 min
Crema de castañas con vainilla
1 godz.