Helado de boletus

Helado de boletus

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
8 raciones

Składniki

  • 50 g de boletus deshidratados
  • 200 g de agua
  • 3 hojas de gelatina
  • 300 g de leche
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 60 g de azúcar
  • 20 g de miel
  • 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
  • 2 - 4 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 318 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 673 kJ / 161 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...