Rosquillas de pan con tomate y orégano

Rosquillas de pan con tomate y orégano

4.1 33 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
30 unidades

Składniki

  • 100 g de tomate maduro en cuartos
  • 200 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    165 g de harina integral
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 1 - 2 cucharadas de orégano seco
  • 1 pellizco de azúcar
  • 2 pellizcos de sal
  • 10 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal en escamas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 53 mg
Białko 0.8 g
Kalorie 112 kJ / 27 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...