Rosquillas de pan con tomate y orégano

Rosquillas de pan con tomate y orégano

4.2 31 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
30 unidades

Składniki

  • de tomate maduro en cuartos
    100 g
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    200 g
    165 g de harina integral
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de orégano seco
    1 - 2 cucharadas
  • de azúcar
    1 pellizco
  • de sal
    2 pellizcos
  • de aceite de oliva
    10 g
  • de sal en escamas
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 27 kcal / 112 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 53 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...