Urządzenia i Akcesoria
Msemen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
150 g de farine de blé
-
250 g de semoule de blé dur fine
-
½ c. à café de sel
-
250 g d'eau
-
huile neutre pour la cuisson
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
167 mg
Białko
11 g
Kalorie
1408 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Soupe harira
40 min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 godz. 25 min
Batbout au fromage
30 min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Harira
7 godz.
Chorba tunisienne
45 min
Pains batbout marocains
1 godz.
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 godz.
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min
Harcha (galettes de semoule)
1 godz. 10 min