Pane al rosmarino

4.4 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
15 fette

Składniki

  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    20 g
  • di sale
    8 g
  • di acqua
    1650 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    15 g
  • di zucchero
    2 pizzichi
  • di farina di forza + q.b.
    600 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di sale grosso
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 187.4 kcal / 784 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 29.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 275.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...