Crêpes mille trous et coulis de fraises

Crêpes mille trous et coulis de fraises

3.4 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
12 pièces

Składniki

Le coulis
  • de fraises fraîches équeutées et coupées en deux
    250 g
  • de sucre en poudre
    20 g
Les crêpes
  • d'eau
    370 g
  • de sel
    1 pincée
  • de semoule de blé dur fine
    150 g
  • de farine de blé
    75 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de levure chimique
    2 c. à café
  • beurre pour la cuisson

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 110 kcal / 457 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...