
Urządzenia i Akcesoria
Pain pide (pain turc)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 pièces
Składniki
-
de levure boulangère fraîche15 g
-
de farine de blé et un peu pour fariner500 g
-
d'huile d'olive50 g
-
d'eau120 g
-
de lait et 1 c. à soupe pour badigeonner180 g
-
de sucre en poudre1 c. à soupe
-
de sel1 c. à café
-
de graines de sésame1 c. à café
-
de graines de pavot1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
1194 kcal /
5020.5 kJ
Białko
27.5 g
Tłuszcz
31.5 g
Węglowodany
195.5 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
1022 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja