Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'amandes décortiquées
-
100
g de persil plat frais, équeuté
lub 100 g de persil frisé frais, équeuté - 40 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1431.1 kJ / 346.1 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Pesto aux fanes de carotte
10min
Pâte d'amande foncée
2h 45min
Tahini maison
15min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Petits pains mantou et lait de soja (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Houmous
10h 40min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Salade tiède de carottes et betteraves, sauce sésame
1 Std. 5 Min
Taboulé de brocoli et chou kale
35min