Brodo di verdure con noodles di omelette

Brodo di verdure con noodles di omelette

4.3 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 6 uova
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 120 g di cipolle bianche a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di verdure miste (ad es. patate, carote, sedano, sedano rapa...), tagliate a pezzi (1-2 cm)
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
  • 25 g di dado per brodo vegetale
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 240 g di fagioli bianchi in scatola, sgocciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0.9 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 1462.3 kJ / 349.5 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 35.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...