Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)

Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)

2.6 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    20 g olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio
    20 g di cipolla dorata, a spicchi
  • 250 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (3 cm), asciugata su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 120 mg
Białko 53 g
Kalorie 2118 kJ / 507 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...