Soupe froide de légumes et salade

Soupe froide de légumes et salade

4.3 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de vinaigre de cidre
    1 c. à soupe
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de carottes coupées en morceaux
    500 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'eau
    600 g
  • de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
    100 g
  • de haricots verts frais coupés en tronçons
    300 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    400 g
  • de courgettes coupées en brunoise
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 211.8 kcal / 886.3 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 199.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...