Garganelli chiodini e patate
TM5 TM31 TM6

Garganelli chiodini e patate

2.8 (5 ocen)

Składniki

  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi chiodini, puliti
  • 320 g pasta fresca tipo garganelli

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1723 kJ / 412 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
69.8 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy