Porridge salé aux poireaux, choux poêlés et fromage frais

Porridge salé aux poireaux, choux poêlés et fromage frais

2.9 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    30 g
  • de flocons d'avoine
    100 g
  • de bouillon de volaille
    600 g
  • de lait
    300 g
  • poireaux fendus en deux dans la longueur et émincés
    3
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 pincée
  • de choux de Bruxelles coupés en quatre
    150 g
  • de fromage de chèvre frais
    200 g
  • de graines variées (tournesol, courge, sésame...)
    40 g
  • brins de persil frais, ciselés
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 480 kcal / 1999 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...