Salteado de verduras al curry

Salteado de verduras al curry

4.3 74 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de zanahoria en juliana
  • 150 g de tirabeques
    150 g de judías verdes planas frescas, en trozos de 4 cm
  • 120 g de guisantes frescos
    120 de guisantes congelados
  • 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
  • 40 g de aceite de oliva
  • 2 cucharaditas de curry en polvo
  • 80 g de cebolla en juliana
  • 3 dientes de ajo picados
  • 300 g de puerro en rodajas de 5 mm
  • 30 g salsa de soja
  • 2 pellizcos de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 542 mg
Białko 6 g
Kalorie 584 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...