Salsa boloñesa vegana

3.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
400 g

Składniki

  • 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 250 g de verduras para sofrito en trozos de 2-3 cm (p. ej. cebolla, zanahoria, puerro, apio, etc.)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco seco
  • 400 g de tomate troceado en conserva (1 lata)
  • 50 g de tomate concentrado
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • 1 cucharadita romero seco desmenuzado
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 14.2 g
Kalorie 1521.1 kJ / 363.6 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 10.5 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...