
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g sugar
- 2 oranges 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks from medium eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 350 kcal / 1467 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Węglowodany
- 37 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 27 mg