Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1467 kJ / 350 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Torta Caprese
55min
Hollandaise Sauce
15min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Beurre Blanc
20 Min
Classic Zabaglione
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min