Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de miel
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de camote, en cubos
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- ½ cdita de comino
- ½ cdita de semillas de cilantro
- 400 g de jitomate, en trozos
- 250 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta blanca molida
- 200 g de espinacas congeladas, descongeladas
- 500 g de garbanzos cocidos y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1188 kJ / 283 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles al horno con verduras
30 min
Tostadas de setas
30 min
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Ensalada tibia de frijoles
25 Min
Sopa de acelgas con quinoa
1 godz.
Pasta a la boloñesa de hongos
20 min
Garbanzos con espinacas
1 Std. 10 Min
Hamburguesas de tofu
8 godz. 10 min
Crema vegana de acelgas
30 min
Lentejas marinadas
35 min
Quinoa con ejotes
30 min