Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gramů petrželové natě
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 80 gramů klobásy chorizo, bez slupky, na kousky (0.5 cm)
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 8 kuřecích paliček, s kůží (cca 700 gramů)
- 1 polévková lžíce oregana, sušeného
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky pepře černého, mletého, podle chuti
- 480 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2214 kJ / 529 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 7.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orientální kuře v jogurtu
40min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Thajská tomyum zoodle polévka
45 min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Jehněčí s cizrnou
1h 5 min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 godz.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min