Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
TM6 TM5 TM31

Cizrnová polévka s masovými knedlíčky

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 300 gramů krůtího masa, bez kostí a kůže, na kousky (3 cm), částečně zmrazeného 30–60 minut v jedné vrstvě
  • 50 gramů parmazánu, na kousky
  • 2 stroužek česneku
  • 2 snítky čerstvého oregana, jen lístky
  • 1 vejce
  • 40 gramů rajčatového protlaku
  • 35 gramů strouhanky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
  • 100 gramů cibule, napůl
  • 50 gramů olivového oleje
  • 450 gramů konzervované bílé cizrny, scezené
  • 800 gramů vody
  • 1 polévková lžíce kuřecí dochucovací pasty
    lub 2 kuřecí bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené
  • 1 čajová lžička chilli vloček
  • 50 gramů kadeřavé kapusty, na proužky (cca 5 cm)
  • citrón, na plátky, na ozdobu (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2155.8 kJ / 515.3 kcal
Białko
32.8 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
25.8 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
9.8 g
Sód
1.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy