Urządzenia i Akcesoria
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 porties
Składniki
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
1220 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bouillabaisse
Brak ocen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Pompoen baba ganoush
35 min
Aardbei-lavendel marshmallows
Brak ocen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Spinazie- en tomatenquiche
1 godz. 45 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Popcorn-ijs
Brak ocen
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min