![Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5392319F-EF92-4CFB-A109-FCEAFAE79353/Derivates/4A8EDCA1-FDB9-4269-8E58-15A546E52DDF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique
- 15 g de fécule
- 65 g de beurre, en morceaux
- 50 g de sucre
- 10 g de lait
- 1 pincée de sel
Finition
- 60 g de canneberges déshydratées
- 20 g de jus de betterave rouge
- 10 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake (sans cuisson)
5h 30min
Ficelles croustillantes au chocolat
55 min
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1 godz.
Smoothie bowl à la grenade et aux graines de chia
20min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2sa 45 dk
Dip mexicain en couches
25 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Pâtisseries méditerranéennes
Brak ocen
Parfait vanille-mascarpone
2 godz. 40 min
Falafel et houmous de betterave rouge
20min