Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique
- 15 g de fécule
- 65 g de beurre, en morceaux
- 50 g de sucre
- 10 g de lait
- 1 pincée de sel
Finition
- 60 g de canneberges déshydratées
- 20 g de jus de betterave rouge
- 10 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe hongroise aux champignons
30min
Meringues fantômes
12u. 25min
Macarons lapins de Pâques
48 Std.
Jardin de Pâques
2 Std. 25 Min
Biscuits mous à la pistache
45min
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45min
Biscuits au pain d'épices
2u. 20min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3u. 15min
Cheesecake au chocolat blanc
16 godz.
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40min
Biscuits Brownie
1h 35min
Puddings au chocolat sans farine
Brak ocen