Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge

Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge

3.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
25 morceaux

Składniki

Pâte
  • de farine de blé
    100 g
  • de levure chimique
    ½ c. à café
  • de fécule
    15 g
  • de beurre en morceaux
    65 g
  • de sucre
    50 g
  • de lait
    10 g
  • de sel
    1 pincée
Finition
  • de canneberges déshydratées
    60 g
  • de jus de betterave rouge
    20 g
  • de farine de blé
    10 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 46 kcal / 193 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...