Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge
TM6 TM5

Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge

2.0 (1 ocena)

Składniki

Pâte

  • 100 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 15 g de fécule
  • 65 g de beurre, en morceaux
  • 50 g de sucre
  • 10 g de lait
  • 1 pincée de sel

Finition

  • 60 g de canneberges déshydratées
  • 20 g de jus de betterave rouge
  • 10 g de farine de blé

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
193 kJ / 46 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy