'Cobbler' aux pêches et aux prunes

'Cobbler' aux pêches et aux prunes

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Pâte à Cobbler
  • du beurre salé mou, pour graisser
  • 250 g de sucre
  • 250 g de beurre salé mou
  • 250 g de farine fermentante
  • 4 œufs de taille moyenne
  • 1 pincée de sel
Compôtée de fruits et finition
  • 4 pêches coupées en deux, dénoyautées
  • 4 prunes coupées en deux, dénoyautées
  • 60 g de sucre
  • 20 g de jus de pomme
  • 200 g de crème double (env. 48% M.G.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 5990 kJ / 1336 kcal
Tłuszcz 75 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 158 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...