Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte à Cobbler
- du beurre salé, mou, pour graisser
- 250 g de sucre
- 250 g de beurre salé, mou
- 250 g de farine fermentante
- 4 oeufs, de taille moyenne
- 1 pincée de sel
Compôtée de fruits et finition
- 4 pêches, coupées en deux, dénoyautées
- 4 prunes, coupées en deux, dénoyautées
- 60 g de sucre
- 20 g de jus de pomme
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 158 g
- Tłuszcz
- 75 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Brak ocen
Biscuits d'amour aux fraises
1 Std. 10 Min
Biscuits aux amandes
1 Std.
Moutarde aux figues
25 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1 Std. 25 Min
Cheesecake cuit
3u. 10min
Tarte à la confiture de baies mélangées
2 godz. 35 min
Pudding protéiné
6h 35min
Tranche aux pépites de chocolat et beurre de cacahuète
1 Std. 20 Min
Mousse à la truite
5 Min
Cheesecake (avec cuisson)
7 Std. 20 Min