
Urządzenia i Akcesoria
'Cobbler' aux pêches et aux prunes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pâte à Cobbler
-
du beurre salé mou, pour graisser
-
de sucre250 g
-
de beurre salé mou250 g
-
de farine fermentante250 g
-
oeufs de taille moyenne4
-
de sel1 pincée
Compôtée de fruits et finition
-
pêches coupées en deux, dénoyautées4
-
prunes coupées en deux, dénoyautées4
-
de sucre60 g
-
de jus de pomme20 g
-
de crème double (env. 48% M.G.)200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1336 kcal /
5990 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
75 g
Węglowodany
158 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine familiale
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks