Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
TM6 TM5

Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota

4.4 (10 ocen)

Składniki

  • 450 - 500 g lombinho de porco, numa só peça (ver dica)
  • 80 - 100 g tâmaras s/ caroço
  • 180 g chalota cortada em metades
  • 40 g manteiga cortada em pedaços
  • 80 g vinho Marsala
  • 200 g água
  • ½ c. chá de sal
  • ½ c. chá de pimenta preta

Wartości odżywcze
na 4 doses
Kalorie
5711.2 kJ / 1365 kcal
Białko
110 g
Węglowodany
108 g
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Błonnik
13 g
Sód
1453 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy