Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (vedere consigli)
- 200 g di latte intero
-
100
g di olio di semi di mais
lub 100 g di olio di semi di girasole - 5 g di sale
- 300 g di farina di tapioca
- 2 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 377 kJ / 90.1 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 0.4 mg
Alternatywne przepisy
Riso pilaf con maiale
45 Min
Empanadas di pollo argentine
4u.
Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Salsa aioli (vegan)
10min
Scrambled eggs sottovuoto
40min
Dessert di riso al mango
55min
Mochi
40min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1小时
Frozen yogurt arachidi e miele
10u. 20min
Cheese naan
3h 5min
Tortillas messicane con maiale
1h 20min
Guacamole Tex-Mex
5 dk