Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di ribes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 porzione
Składniki
-
200 g di acqua
-
1000 g di ribes rossi con lo stelo
-
500 g di zucchero
-
2 cucchiai di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.6 g
Kalorie
1488 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mix aromatico per raclette
Brak ocen
Condimento piccante-BBQ
5 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Brak ocen
Risotto alla milanese
30 min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Crema al sidro dolce
Brak ocen
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 godz. 30 min
Daiquiri alla fragola
10 min
Laab di manzo
1 godz. 5 min
Naan al coriandolo
1 godz. 15 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 godz. 30 min
Flammkuchen vodese
1 godz. 30 min