Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di ribes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 porzione
Składniki
-
200 g di acqua
-
1000 g di ribes rossi con lo stelo
-
500 g di zucchero
-
2 cucchiai di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.6 g
Kalorie
1488 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Brak ocen
Quark alle erbe aromatiche
10 min
Burro alle erbe
5 min
Guacamole
5 min
Sciroppo al ginger
1 godz.
Mojito
10 min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Brak ocen
Brownies
1 godz.
Smoothie al mango
10 min
Curry di gamberetti con topinambur
45 min
Torta di mandorle con cioccolato bianco
2 godz. 50 min
Kipferl alla vaniglia
1 godz. 30 min