Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di ribes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 porzione
Składniki
-
200 g di acqua
-
1000 g di ribes rossi con lo stelo
-
500 g di zucchero
-
2 cucchiai di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.6 g
Kalorie
1488 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Liquore alle erbe aromatiche
169 godz.
Cipolle tritate
Brak ocen
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 godz. 15 min
Knöpfli
50 min
Composta di mele
20 min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Torta di Zugo al kirsch
4 godz.
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 godz. 30 min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 godz. 30 min
Foresta nera
2 godz. 30 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min