Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di ribes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 porzione
Składniki
-
200 g di acqua
-
1000 g di ribes rossi con lo stelo
-
500 g di zucchero
-
2 cucchiai di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.6 g
Kalorie
1488 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta di mele «sminuzzate»
1 godz. 10 min
Salsa all'aglio
10 min
Bowl di smoothie all'acai
10 min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Torta al malto d'orzo
55 min
Crème caramel al cioccolato
1 godz. 30 min
Gelato al caramello
Brak ocen
Succo al mango
10 min
Tartare di carne
30 min
Salsa ai lamponi
10 min
Magdalenas
1 godz.