Urządzenia i Akcesoria
Purè di manioca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di manioca pelata, lavata e in pezzi (7-8 cm, vedere consiglio)
-
1000 - 1500 g di acqua
-
400 g di latte
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.7 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
82.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Condimento all'arancia e curry
Brak ocen
Salsa alle arachidi
1 godz. 20 min
Churros
1 godz. 15 min
Masala Chai (Chai Tè)
15 min
Ghiaccio tritato
5 min
Ayran alla menta
5 min
Paparot
1 godz. 5 min
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Dolcetti con le prugne
Brak ocen
Natillas
1 godz.
Salsa aioli
10 min
Succo di carota piccante
15 min