Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di foglie di cavolo verza a listarelle (1 cm)
-
100
g di salame chorizo
lub 100 g di salame piccante - 30 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1158.6 kJ / 276.9 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 924.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra della nonna
50 Min
Favata sarda
1h
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Maiale alla Colombo
1 godz. 25 min
Pancotto con cime di rape
40 Min
Hakodate Style Ramen
14h 20min
Uova fiamminghe al vapore
45 Min
Salsa satay
20 Min
Manzo alla Stroganoff
1h
Cavati con le fave
13u. 20min
Soupe de chalet
40 Min