Urządzenia i Akcesoria
Caldo verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
-
200 g di cipolle a pezzi
-
2 spicchi di aglio
-
1000 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
250 g di foglie di cavolo verza a listarelle (1 cm)
-
100 g di salame, piccante100 g di salame chorizo
-
30 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
924.5 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1158.6 kJ /
276.9 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
È pronto! a tavola
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zuppa di patate e funghi
20 min
Riso speziato con gamberi e ananas
40 min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2 godz. 30 min
Pollo al curry verde
55 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
Sushi di kiwi
1 godz. 50 min
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Zuppa gitana
1 godz.
Riso pilaf con vitello
1 godz. 50 min
Zuppa del nord
1 godz. 10 min
Gemusesuppe
40 min
Crema di riso
55 min