Pain complet

Pain complet

4.5 261 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 parts

Składniki

  • d'eau et un peu pour la cuisson
    350 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de farine de blé complet type 150, et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de sel
    2 c. à café bombées
  • de beurre pour le moule
    10 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 208 kcal / 884 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...