Pain aux céréales

Pain aux céréales

4.6 130 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 parts

Składniki

  • 10 g de sel
  • 500 g de farine de blé aux céréales et un peu pour le plan de travail
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g d'eau
  • 15 g de graines de pavot
  • 60 g de mélange de graines (tournesol, lin et sésame par exemple)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 893.1 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 1518.8 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 72.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...