Pain aux céréales
TM6 TM5 TM31

Pain aux céréales

4.6 (95 ocen)

Składniki

  • 10 g de sel
  • 500 g de farine de blé aux céréales, et un peu pour le plan de travail
  • 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 300 g d'eau
  • 15 g de graines de pavot
  • 60 g de mélange de graines (tournesol, lin et sésame par exemple)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1644 kJ / 390 kcal
Białko
14.3 g
Węglowodany
51.8 g
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
6.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy