
Urządzenia i Akcesoria
炒冬粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
豬里肌肉 ,切絲200 克
-
醬油130 克
-
糖3 茶匙
-
蒜頭 ,切碎1 粒
-
黑胡椒粉2 小撮
-
冬粉250 克
-
冷開水 (浸泡冬粉用)
-
白芝麻30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲200 克
-
洋蔥 ,切絲60 克
-
綜合甜椒 ,切絲300 克
-
新鮮蘑菇 ,切片80 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
油20 克
-
鹽2 茶匙
-
白芝麻油30 克
-
蔥 切蔥花50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
349 kcal /
1461 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan