炒冬粉

炒冬粉

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 豬里肌肉 ,切絲
    200 克
  • 醬油
    130 克
  • 3 茶匙
  • 蒜頭 ,切碎
    1 粒
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 冬粉
    250 克
  • 冷開水 (浸泡冬粉用)
  • 白芝麻
    30 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    200 克
  • 洋蔥 ,切絲
    60 克
  • 綜合甜椒 ,切絲
    300 克
  • 新鮮蘑菇 ,切片
    80 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 20 克
  • 2 茶匙
  • 白芝麻油
    30 克
  • 切蔥花
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 349 kcal / 1461 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...