
Urządzenia i Akcesoria
生巧克力糖蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
1 個
Składniki
-
糖150 克
-
可可粉 ,多備一些撒粉用60 克
-
牛奶200 克
-
奶油 ,切塊(約2公分)150 克
-
消化餅 ,略切300 克
-
核桃 ,略切100 克
-
鮮奶油120 克
-
黑巧克力(70% 可可含量) ,切塊(約2公分)120 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
5232.6 kcal /
21842.5 kJ
Białko
71.6 g
Tłuszcz
378.9 g
Węglowodany
432.8 g
Błonnik
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冰盒蛋糕
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan