Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 克 牛奶
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 250 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- 1 顆 蛋黃
- 70 克 細砂糖 ,多備一些裝飾用
- 1 茶匙 鹽
- 40 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 500 克 油 (油炸用)
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 1011 kJ / 241.6 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1.1 g