咕咾肉
TM31 TM5 TM6

咕咾肉

2.0 (2 oceny)

Składniki

  • 300 克 豬里肌肉, 切小塊
  • 1 茶匙 鹽
  • 50 克 米酒
  • 1 大匙 太白粉
  • 800 克 油炸油, 視鍋子深度調整
  • 70 克 青椒 或紅甜椒,切塊
  • 70 克 洋蔥 (約¼顆),切塊
  • 2 大匙 油
  • 2 大匙 糖
  • 4 大匙 醋
  • 2 茶匙 蕃茄醬
  • 1 茶匙 醬油
  • 6 片 鳳梨罐頭, 切塊

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2076 kJ / 496 kcal
Białko
17.224 g
Węglowodany
11.873 g
Tłuszcz
40.258 g
Błonnik
0.934 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy