咕咾肉

咕咾肉

2.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 豬里肌肉 切小塊
    300 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    50 克
  • 太白粉
    1 大匙
  • 油炸油 視鍋子深度調整
    800 克
  • 青椒 或紅甜椒,切塊
    70 克
  • 洋蔥 (約¼顆),切塊
    70 克
  • 2 大匙
  • 2 大匙
  • 4 大匙
  • 蕃茄醬
    2 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 鳳梨罐頭 切塊
    6 片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 496 kcal / 2076 kJ
Białko 17.224 g
Tłuszcz 40.258 g
Węglowodany 11.873 g
Błonnik 0.934 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...