
Urządzenia i Akcesoria
法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
法式花椰菜濃湯
-
白花椰菜 ,取小朵,洗淨瀝乾500 克
-
馬鈴薯 ,洗淨去皮,切小塊(約1公分)400 克
-
蘋果 ,去皮去籽,切小塊(約1公分)180 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)20 克
-
水1200 克
-
全脂牛奶 ,依個人口味調整10 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整¼ 茶匙
嫩煎干貝
-
干貝4 個
-
橄欖油少許
-
奶油1 小塊
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
522.7 kcal /
2184.7 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
96.8 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Sód
130.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

藍帶主廚Raymond
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan