Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
水油皮
- 90 克 水
- 15 克 糖
- 30 克 豬油
- 160 克 中筋麵粉
油酥
- 75 克 低筋麵粉
- 35 克 豬油
內餡
- 80 克 二砂糖
- 10 克 麥芽糖
- 20 克 奶油
- 40 克 低筋麵粉
- ⅛ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 水 ,多備一些刷水用
- 白芝麻 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 859.6 kJ / 205.7 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0.5 g