鳳梨酥
TM5 TM6

鳳梨酥

2.0 (1 ocena)

Składniki

鳳梨餡

  • 2000 克 鳳梨 ,去皮(鳳梨心刨絲,鳳梨肉切塊)
  • 100 克 果糖
  • 75 克 糖
  • 75 克 紅糖
  • 120 克 麥芽糖
  • 20 克 檸檬汁
  • 75 顆 蔓越莓乾

酥皮

  • 150 克 奶油 ,室溫軟化
  • 40 克 糖
  • 1 顆 蛋
  • 40 克 帕瑪森起士粉
  • 40 克 奶粉
  • 350 克 低筋麵粉
  • 5 克 紅藜麥

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
937.6 kJ / 224.3 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
40.6 g
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy