
Urządzenia i Akcesoria
紫米飯糰
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
糯米 ,洗淨,瀝乾200 克
-
紫糯米 ,洗淨,瀝乾50 克
-
水1500 克
-
肉鬆60 克
-
油條 ,切小段2 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
685.2 kcal /
2864 kJ
Białko
22.2 g
Tłuszcz
16.1 g
Węglowodany
110.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
30.9 g
Sód
494.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan