
Urządzenia i Akcesoria
翡翠白玉羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
小油菜 只取葉子150 克
-
水900 克
-
蛋 稍微打散2 顆
-
太白粉1 大匙
-
油10 克
-
新鮮干貝 (生干貝)100 克
-
嫩豆腐 切小塊(約1公分)100 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
101 kcal /
423 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

開運吉祥年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan