
Urządzenia i Akcesoria
燒餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 個
Składniki
油酥
-
橄欖油60 克
-
低筋麵粉90 克
燒餅皮
-
中筋麵粉400 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約95~100°C)220 克
-
冷水70 克
-
橄欖油40 克
-
白芝麻20 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
230 kcal /
964 kJ
Białko
4.978 g
Tłuszcz
9.778 g
Węglowodany
30.406 g
Błonnik
0.503 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan