燒餅

燒餅

4.3 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 個

Składniki

油酥
  • 橄欖油
    60 克
  • 低筋麵粉
    90 克
燒餅皮
  • 中筋麵粉
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 熱水 (約95~100°C)
    220 克
  • 冷水
    70 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 白芝麻
    20 克
    20 克 黑芝麻

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 230 kcal / 964 kJ
Białko 4.978 g
Tłuszcz 9.778 g
Węglowodany 30.406 g
Błonnik 0.503 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...