燒餅
TM31 TM5 TM6

燒餅

4.3 (7 ocen)

Składniki

油酥

  • 60 克 橄欖油
  • 90 克 低筋麵粉

燒餅皮

  • 400 克 中筋麵粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 220 克 熱水, (約95~100°C)
  • 70 克 冷水
  • 40 克 橄欖油
  • 20 克 白芝麻
    lub 20 克 黑芝麻

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
964 kJ / 230 kcal
Białko
4.978 g
Węglowodany
30.406 g
Tłuszcz
9.778 g
Błonnik
0.503 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy