Pain de poulet à l’italienne

Pain de poulet à l’italienne

4.6 285 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts

Składniki

  • d'huile d'olive pour le moule
    1 c. à soupe
  • de filets de poulet coupé en morceaux
    500 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • tomates séchées à l'huile
    4
  • de concentré de tomate
    2 c. à soupe
  • de sauce Worcestershire
    3 c. à soupe
  • œuf
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de chapelure
    2 c. à soupe
  • d'origan déshydraté
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de câpres en saumure
    4 c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 235.7 kcal / 986.2 kJ
Białko 19.6 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 239.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...