Pain de poulet à l’italienne

Pain de poulet à l’italienne

4.6 308 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts

Składniki

  • 1 c. à soupe d'huile d'olive pour le moule
  • 500 g de filets de poulet coupé en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 4 tomates séchées à l'huile
  • 2 c. à soupe de concentré de tomate
  • 3 c. à soupe de sauce Worcestershire
  • 1 œuf
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de chapelure
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 c. à café de câpres en saumure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 239.6 mg
Białko 19.6 g
Kalorie 986.2 kJ / 235.7 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...