Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů jáhel
- 120 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů celeru, na kousky
- 150 gramů pórku, na kousky
- 50 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 kus bobkového listu, suchého
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 200 gramů smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1227.5 kJ / 293 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrstková polévka
10h 40min
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 分钟
Eintopf se zelím a kroupami
1小时
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 分钟
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 分钟
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1小时
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 分钟
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1u. 40min
Čočkovo-dýňový guláš
1小时
Jablečné knedlíky
30min