Crostini alle lenticchie (senza glutine)

Crostini alle lenticchie (senza glutine)

4.4 37 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
90 pezzi

Składniki

  • 150 g di lenticchie verdi secche
  • 150 g di farina senza glutine
  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 130 g di acqua
  • 1 pizzico di sale + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 0.4 g
Kalorie 87.6 kJ / 20.9 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...