Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 13.6 g
- Sód
- 1982 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Soupe à l'oignon
1 Std.
Crème glacée double vanille
12h
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Baguette Festive
3h 45min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Baguettes au levain
15h
Pâte de bouillon de volaille
45 Min
Bouillon volaille riche en collagène
12 Std. 10 Min
Potage aux orties et granola au curry
1 Std. 15 Min
Fond de volaille
45 Min
Pain de campagne au levain
28 godz. 10 min