Fond de viande

Fond de viande

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
400 g

Składniki

  • 40 g d'huile végétale
  • 300 g mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g d'oignon coupé en huit
  • 50 g de concentré de tomate
  • 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
  • 100 g de gros sel
  • 30 g de vin rouge
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 300 g de viande de bœuf hachée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 1982 mg
Białko 65 g
Kalorie 5027 kJ / 1200 kcal
Tłuszcz 90 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...