![Fond de viande Fond de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6e2b59890c4ea0fa5e4db64a2e061617/Derivates/24b0f32283959be007723a674f983c3f4c7dc278.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 13.6 g
- Sód
- 1982 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atelier Culinaire 1
2 Std.
Atelier Culinaire 2 (Sensor)
2 Std.
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40 Min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Fond de volaille
45 Min
Fèves au lard au sirop d'érable
31sa 5 dk
Fond de viande
45 Min
Fond de volaille
45 Min
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30 Min
Pâte à tarte traditionnelle
15 Min
Salade de chou
10min