Fond de viande

Fond de viande

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
400 g

Składniki

  • d'huile végétale
    40 g
  • de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
    300 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'oignon coupé en huit
    100 g
  • de concentré de tomate
    50 g
  • d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
    4 brins
  • de gros sel
    100 g
  • de vin rouge
    30 g
  • feuille de laurier déshydratée
    1
  • de viande de bœuf hachée
    300 g

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 1200 kcal / 5027 kJ
Białko 65 g
Tłuszcz 90 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Sód 1982 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...