Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à soupe d'épices à spéculoos
- 80 g de beurre, mou
- 150 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 30 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 286 kJ / 68 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Biscuits salés au paprika et sésame
40min
Trio de gressins
1h 40min
Pain au levain
17óra
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 Std. 30 Min
Minimadeleines à la réglisse
30min
Minipains façon bretzel
2h
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Pain à la patate douce
5 Std. 25 Min
Biscuits des petits écoliers
3h 50min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Crème dessert au chocolat
25 Min
Cookies-brownies
20 Min