
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à soupe d'épices à spéculoos
- 80 g de beurre mou
- 150 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 30 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 68 kcal / 286 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g