Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de arroz
- 600 g de col china, sin el centro, en trozos (5 cm)
- 3 cdas de sal
- agua, para remojar
- 200 g de zanahoria, en piezas (3 cm)
- 150 g de rábano chino (rábano daikon), en trozos
- 150 g de cebolla, en mitades
- 20 g de jengibre, fresco, en rebanadas (2 mm)
- 6 dientes de ajo, pelados
- 450 g de agua
- 50 g de azúcar morena
- 65 g de cebolla cambray, en piezas (aprox. 5 cm)
- 2 cdas de salsa de pescado
- 1 - 2 cdas hojuela de chile seco o chile coreano (ver tip)
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 3452 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la Veracruzana
30min
Sopa Húngara de hongos
30min
Chileatole de grano y verdolagas
30min
Pay de nuez sin harina
2 Std.
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1j
Setas con mole verde
40min
Temaki sushi (TM6)
1 godz. 40 min
Zanahorias fermentadas TM6
84 Std. 30 Min
Pepinos encurtidos
48h 20 min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1h 25min
Falafel
1 Std. 30 Min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min