Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla amarilla, cortada en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 ramitas de menta fresca, sólo las hojas
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de carne molida de cordero (ver consejo)
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 60 g de pan molido
- 1 cdita de orégano seco
- harina de trigo, para enharinar
- aceite para freír, el suficiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1164 kJ / 277 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas argentinas
1 Std. 50 Min
Puré de camote
40 min
Salsa catsup TM6
1h 15min
Lasaña a la boloñesa con pasta fresca
35 min
Risotto de calabacita
25 min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50 min
Helado de palomitas
6h
Ñoquis de calabaza y camote en salsa cremosa TM6
1 godz. 20 min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1 godz. 30 min
Empanadas argentinas
3h 40min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Boeuf burguignon
1 godz. 10 min