Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3159.1 kJ / 755.1 kcal
- Białko
- 62.9 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 53.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1485.9 mg
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15min
Puré de papa y poro
40 min
Porchetta al horno con salsa de ciruela
No ratings
Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas
55 Min
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25 min
Gratinado de bacalao, espinacas con crema de zanahoria y calabacitas
1j
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones integrales
40 min
Costillas de cerdo a la BBQ en Cocción lenta
4 godz. 25 min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 min
Ajos confitados
30 min
Salsa BBQ casera
50 menit
Chiles jalapeños en escabeche
40 min