Costillas de cordero en Sous-vide con salsa de menta

Costillas de cordero en Sous-vide con salsa de menta

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 porción

Składniki

Salsa de menta
  • 1 limón amarillo
  • 15 g hojas de menta frescas
  • 15 g hoja de cilantro
  • ½ cdita de sal
  • ⅛ cdita de pimienta negra molida
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
  • 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
  • 2 ramita de romero
  • ½ cditas de sal
  • ⅛ cditas de pimienta negra molida
  • 15 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
  • 30 g de jugo de limón amarillo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1485.9 mg
Białko 62.9 g
Kalorie 3159.1 kJ / 755.1 kcal
Tłuszcz 53.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 17.6 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...